Valmennus


<p>"Nieminen oli meidän ykkösvaihtoehtomme, sillä mies sopii erinomaisesti meidän strategiaamme. Nieminen on erittäin pidetty ja arvostettu valmentaja nuorten pelaajien keskuudessa ja hänellä on nykyaikainen ajattelutapa jääkiekon pelaamisesta sekä valmentamisesta. Kokonaisuutena valmennusryhmämme on erittäin vahva ja toisiaan täydentävä. Huippuosaamista löytyy monelta sektorilta" - Urheilutoimenjohtaja Janne Laukkanen.<br></p>

"Nieminen oli meidän ykkösvaihtoehtomme, sillä mies sopii erinomaisesti meidän strategiaamme. Nieminen on erittäin pidetty ja arvostettu valmentaja nuorten pelaajien keskuudessa ja hänellä on nykyaikainen ajattelutapa jääkiekon pelaamisesta sekä valmentamisesta. Kokonaisuutena valmennusryhmämme on erittäin vahva ja toisiaan täydentävä. Huippuosaamista löytyy monelta sektorilta" - Urheilutoimenjohtaja Janne Laukkanen.

Ville Nieminen

Päävalmentaja

Syntymäaika: 6.4.1977
Synnyinpaikka: Tampere

​Nieminen toimi edelliset kaksi kautta Mikkelin Jukureiden apuvalmentajana ja tätä ennen mies valmensi Mestiksen Keupa HT:tä. Kyseessä on siis 41-vuotiaan Stanley Cup -voittajan ensimmäinen päävalmentajapesti Liigassa.

- Erittäin hyvä fiilis ja odotan jo kovasti ensi viikkoa, kun joukkueharjoitukset alkavat. Pelicans saa minusta pelaajalähtöisen ja vaativan valmentajan. Uskon yhteistyöhön ja siihen, että meillä on vahva valmennusryhmä, millä alamme tekemään töitä pelaajien ja pelin eteen. Lahdessa on tehty viime vuosina arvokasta työtä, minkä päälle on hyvä rakentaa, Nieminen kommentoi.


Pasi Nurminen

Valmentaja

Syntymäaika: 17.12.1975
Synnyinpaikka: Lahti

Liipolan Hasek on Lahden Reippaan kasvatti ja ensimmäinen suomalainen maalivahti, joka onnistui vakiinnuttamaan paikkansa NHL:ssä joukkueensa ykkösmaalivahtina. Nurminen ei ollut Suomen kaikkien aikojen lahjakkain maalivahti, mutta periksiantamaton asenne ja taistelutahto raivasivat miehen tietä ennennäkemättömiin saavutuksiin. Pelaajauralta palkintokaapista löytyvät muun muassa MM-hopea ja –pronssi.

Sama palo kuin pelaajauralla on ohjannut Nupea myös valmentajana ja mies tunnetaankin tulisieluisena käskijänä, jonka sanomisia kuunnellaan. Valmentajana Nupe oli Petun kanssa voittamassa maailmanmestaruutta 2011, jonka jälkeen miehet valmensivat yhdessä myös Venäjällä. Parin välivuoden jälkeen kaksikon tiet kohtasivat jälleen Lahdessa, kun Pelicansin uusi valmennusryhmä julkistettiin keväällä 2015. Nupe hankki keväällä haltuunsa myös Pelicansin osake-enemmistön.


Tommi Pärmäkoski

Valmentaja

Syntymäaika: 4.9.1983
Synnyinpaikka: Riihimäki


Arttu Lipsanen

Maalivahtivalmentaja/Joukkueenjohtaja​​​​​​​