Aitiot"Olemme tuoneet asiakkaitamme Pelicansin aitioihin jo usean vuoden ajan, ja aioimme tuoda jatkossakin. Aitioon on helppo tuoda asiakkaita, henkilökuntaa tai yhteistyökumppaneita huippu-urheilun ja tasokkaan viihteen pariin. Aitiopalvelu on aina heti vastaanotosta lähtien ystävällistä, yksilöllistä ja peliä ennen tai erätauolla on mukava nauttia herkullista ruokaa omassa rauhassa ja asiakkaiden kanssa keskustellen."

– Hans Martens, SEW-EURODRIVE Oy toimitusjohtaja

Tiedustelut ja tilaukset

VIP-Palvelut

Irene Wallin
irene.wallin@pelicans.fi
044-748 0105

Varausten peruutukset veloituksetta 14 arkipäivää ennen ottelua. 5-13 arkipäivää ennen tapahtuneista peruutuksista veloitamme 50 % aitiovuokrasta ja tämän jälkeen täyden hinnan.

Alla olevasta tilauslomakkeesta voitte tehdä ruoka-ja viinitilaukset aitioon.
HUOM! Ruoka-ja viinitilauksen tekeminen ei ole aitiovaraus. Aitiovarauksia tai tiedusteluita ei tätä kautta, otathan yhteyttä sähköpostitse.

Yksityistä ylellisyyttä

Pelicansilla on ​11 aitiota. Aitiot ovat kooltaan 15-40 hengelle. Kiekkoelämyksiä kaupungin tasokkaimmissa tiloissa! Hyvää ruokaa ja juomaa. Isku Areenan oma keittiö loihtii tasokkaat ruoat asiakastilaisuuksiinne. Aitiot ovat käytettävissä normaalisti 1,5 tuntia ennen peliä, ottelun aikana ja tunti pelin jälkeen (myös erikoisaikataulut mahdollisia, niistä sovittava etukäteen).

Tasokkaasti Isku Areenan aitiossa

Isku Areena tarjoaa hyvän jääkiekon ystäville mainion mahdollisuuden seurata Pelicansin otteluita ylellisen mukavasti ja tyylikkäästi – huippupaikoilta. Kaikki Isku Areenan aitiot sijaitsevat näkyvyydeltään loistavilla paikoilla.

Pelicans on sisustanut omat aitionsa eri teemoilla ja kaikki aitiot ovat toimivia, tasokkaita ja tyylikkäitä. Aitioissa on mainiot tilat yhdessäoloon ja vaikkapa neuvonpitoon, aitioihin pääset 1,5 tuntia ennen ottelun alkua ja tarvittaessa aiemminkin. Voit vuokrata aition myös vaikka koko kaudeksi tai valitsemiisi yksittäisiin matseihin.

Palvelua omien toiveiden mukaan

Kun vuokraat aition, päätä itse, millaista tarjoilua sinne haluat. Ravintolamme kautta voit valita maukkaat sekä laadukkaat lämpimät ruoat, jälkiruoat ja juomat runsaiden vaihtoehtojen joukosta – tarpeiden ja tunnelmien mukaan. Tilaukset tulee tehdä neljä arkipäivää aiemmin, jotta toiveet ehditään täyttämään.

Rentoudu ja nauti!

Pelicansin aitioissa on vieraillut pelkästään tyytyväistä väkeä. Hyvää ruokaa ja juomaa sekä vauhdikasta jääkiekkoa. Tämä yhdistelmä on elämys niin vannoutuneelle kiekkokansalle kuin ensikertalaisille.