Kausikortit myynnissä koko kauden

Pelicansin kausikortti on mahdollista hankkia koko kauden ajan Pelicans-toimistolta tai Triosta lippu.fi -myyntipisteestä. Ostaessasi kausikortin kesken kauden, vähennetään jo pelatut ottelut kortin hinnasta.

Lahti-kiekkoa enemmän kuin koskaan

Ensi kausi tulee varmuudella jäämään Lahti-kiekon historiaan, sillä Pelicans selviytyi Liigan runkosarjassa saavutetun kolmossijan myötä ensimmäistä kertaa jääkiekon Mestarien liigaan eli CHL:ään. Kansainväliset pelit ja toinen tavoiteltava pokaali tuovat sekä pelaajille että kannattajille lisäväriä kauteen. CHL-lohkot arvotaan Bratislavassa toukokuun lopussa ja lohkovaiheen ottelut alkavat elokuun viimeisenä viikonloppuna. Pelicansin kausikorttilaisilla on etuosto-oikeus omalle paikalleen myös CHL-otteluihin ja vieläpä reiluun tarjoushintaan. Istumakausikorttilaiset saavat paikkansa kaikkiin kolmeen CHL:n lohkovaiheen kotiotteluun ainoastaan 30 eurolla, kun taas seisomakatsomoon kolme ottelu myydään 20 euron pakettihintaan.

Kausikorttien hinnat halpenivat

Yli puolet Pelicansin kausikorteista halpenivat tälle kaudelle. Isoimpana muutoksena uusina kortteina myyntiin tulevat paljon toivotut lasten kausikortit myös istumapaikoille. Voit tarkistaa lasten kausikorttien hinnat kirjeestä löytyvästä hintataulukosta.

Voit maksaa kausikorttisi myös osissa ilman lisäkuluja. Tarjoushintaiset kortit edellyttävät kuitenkin koko summan suorittamista toukokuun aikana.

Voit maksaa korttisi kätevästi netissä tai vierailemalla Trion lippu.fi -toimipisteessä tai Pelicans-toimistolla. Triossa käyvät seuraavat maksutavat:

Maksutavat: käteinen, Visa, Mastercard, ApplePay, Mobile Pay, SmartumPay
Lahjakortit: lippu.fin myyntipistelahjakortit, tapahtumajärjestäjien lahjakortit
Paperiset arvosetelit: Edenred, Smartum, Tyky-kuntoseteli
Sähköiset arvosetelit: Edenred: Ticket Virike, Ticket Duo, Smartum saldo, ePassi

Ottamalla laskun mukaasi, on asiointi sekä Triossa että Pelicans-toimistolla nopeampaa.

Klubiruoka uudistuu ja Premium-kausikortit poistuvat

Klubiravintolan ruoka tulee uudistumaan tulevalle kaudelle. Tarjolla on jatkossa joka ottelussa streed food -henkistä ruokaa, minkä lisäksi kerran kuussa pelattavissa Game Of The Month -otteluissa herkutellaan erilaisilla teemaruoilla. Klubikausikortin omistajat voivat hankkia koko kauden ruokapaketin hintaan 450 euroa. Ruoka on edelleen mahdollista ostaa myös yksittäisiin otteluihin, jolloin ruoan hinta on normaaliotteluissa 20 euroa ja seitsemässä GOTM-ottelussa 35 euroa. Ennen kautta ostetulla ruokapaketilla hinnasta voi säästää siis jopa 255 euroa.

Klubilla tullaan myös näkemään viime kautta enemmän erikoisohjelmaa ja kiekkoasiantuntijoiden vierailuja.

Kausikorttilaisten edut

Pelicansin kausikorttilaiset nauttivat rahanarvoisista eduista myös kesällä. Lahden torille avattu uusi kesäterassi Aitio tarjoaa kausikorttilaisille huikeita etuja, joihin voit tutustua ravintolan verkkosivuilla. Kausikorttilaiset ovat myös etuoikeutettuja ravintola Armaksen ja yökerho Wintin ilmaisiin sisäänpääsyihin läpi vuoden (pois lukien erikoisillat). Pelicansin kausikorttilaiset näkevät tulevalla kaudella ilmaiseksi kaikki A-nuorten ottelut ja istumakorttilaiset myös Peliittojen kotiottelut.

KAUSIKORTTIETU: LIIGAN TILAAJALLE HBO NORDIC KAUPAN PÄÄLLE
Liigajoukkueen kausikorttilaisena saat Liigasta kaiken irti ja vielä enemmän: kun tilaat nyt Liiga-passin Telialta hintaan 24,90 €/kk, saat kauden ajaksi kaupan päälle HBO Nordic -kanavapaketin. Liiga-passilla katsot kaikki Liiga-pelit ja HBO Nordic tarjoilee loputtomasti huippusarjoja kuten Game of Thrones, Westworld ja The Handmaid’s Tale.

Liiga-passi + HBO Nordic yhteishintaan
24,90 € /kk
(Liiga-passi norm. 24,90 e/kk, HBO Nordic norm. 9,95 e/kk)

TILAA JA HYÖDYNNÄ ETUSI
Etu on lunastettavissa vain kertakäyttöisellä etukoodilla, jonka saat Pelicans-toimistolta.

Kausikorttien hinnat 2019-2020

KATSOMOKATSOMOLOHKOHINTAHINTA (LAPSI)
PääkatsomoA2, A3, A4799 €559 €
PääkatsomoA1, A5689 €479 €
RingsideA, B ja D -katsomoiden rivit 1-3249 €199 €
PäätyD1, D2449 €299 €
PäätyB-Katsomo (K-18 Anniskelukatsomo)599 €
KlubikatsomoC1, C2, C3, C4949 €659 €
KlubikatsomoC1, C2, C3, C4 rivi 1749 €519 €
KlubikatsomoOmistaja659 €
Seisomakatsomoaikuinen, opiskelija, eläkeläinen199 €

99 €

PyörätuolikausikorttiPyörätuolikatsomo149 €

Kausikortin hintaan lisätään Lippu.fi käsittelykulu + 7,5€
0-4 vuotiaat ilmaiseksi sisään
​​​​​​​5-13 vuotiaat lapsen hinnalla

Hanki kausikorttisi suoraan Lippu.fi verkkokaupasta >>