Pelicansin pelaajat auttoivat ja ilahduttivat Prismojen asiakkaita

Normaalisti kaukalossa päijäthämäläisille iloa tuottamaan pyrkivät Pelicansin liigapelaajat ottivat maanantaina haltuun poikkeuksellisen areenan.

Liigajoukkueen pelaajia nähtiin Lahden Prismoissa, Holmalla ja Launeella, pakkaamassa ostoksia sekä jakamassa ottelulippuja.

Sana Pelikaanien läsnäolosta oli kiirinyt, sillä pelaajien saapuessa paikan päälle kello 16 alkoi marketeissa melkoinen hulina ja sata kappaletta varattuja lippuja hupenivat vauhdilla.

Yhdet onnellisista lippujen saajista olivat Eevi, Wille ja Aada, joiden ostokset pakkasi Joona Voutilainen. Perheen kovin fani Wille oli sonnustautunut vahvasti turkoosiin.

- Bongattiin tällainen Facebookista ja lähdettiin heti paikalle. Wille halusi iskälle liput synttärilahjaksi ja nyt päästään sitten koko perheen voimin matsiin, silminnähden tyytyväinen Eevi kertoi.

- Tämä oli oikein mukavaa vaihtelua normi arkeen. Toisten ilahduttamisesta saa aina hyvän mielen myös itselle ja siksi tällaiset hommat ovat aina tervetulleita, Pelicansin hyökkääjä Miska Siikonen puolestaan kertoi tuntemuksiaan.