Pelicans ja Isku Areena Lahden MM-kisojen aikana

Pelicans pelaa seuraavan kotiottelunsa vasta 7.3 tiistaina, kun Isku Areenalle vieraaksi saapuu TPS. Kotiottelutauosta huolimatta Isku Areena ei hiljene kisojen ajaksi, vaan toimintaa riittää, mutta poikkeavin järjestelyin.

Pelicansin Fanikauppa

MM-hiihtojen ajan Isku Areenan Pelicans Aula, Klubiravintola sekä osa aitioista ovat kisaorganisaation käytössä. Areena toimii muun muassa urheilijoiden ruokailupaikkana sekä kisojen VIP-areenana. Poikkeusjärjestelyiden myötä Pelicansin Fanikauppa on muuttanut tänään Karismaan, missä fanituotteita myydään ostoskeskuksen toisessa kerroksessa Intersportin vieressä sijaitsevassa pop-up myymälässä seitsemänä päivänä viikossa. Fanikauppa palvelee Karismassa 12.3 saakka ja on auki ma-pe 11-19, la 10-18 ja su 12-18.

Pelicans toimisto

Pelicansin toimisto siirtyy 21.2 alkaen Isku Areenan Lämärin puoleiseen päätyyn lipunmyyntiluukulle, missä lippujen ja kausikorttien myynti jatkuu normaalisti. Tapaamiset toimistoväen kanssa on kisojen aikaan sovittava erikseen.

Ravintola Lämäri

Ravintola Lämäri tarjoilee Lahden parasta kotiruokalounasta kisojen ajan normaalisti avaten ovensa kello 10.30, mutta on poikkeuksellisesti auki myös kisalauantaisin.

Isku Areenan parkkialueet

Isku Areenan edustan hiekkaparkki on MM-hiihtojen huoltojoukkojen käytössä, mutta Lämärin parkkipaikat ovat normaaliin tapaan varattuna lounasruokailijoille koko kisojen ajan. Poikkeukselliset parkkijärjestelyt koskevatkin lähinnä Pelicansin parkkikorttilaisia 7.3 pelattavan kotiottelun osalta, jolloin korvaavana parkkialueena toimii Lahden entisen Urheilutalon tontti Jalkarannantien varressa.

VIP-tilat kisoihin

Pelicansilla on kisojen ajaksi tarjolla vielä vuokrattavia VIP-tiloja myös omille asiakkailleen. Jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä: natalia.lehtinen@pelicans.fi