Nuorten maailmanmestari Aleksi Mustonen Pelicans-paitaan | Pelicans

Maanantai 22.4. 18:30 VS.

Nuorten maailmanmestari Aleksi Mustonen Pelicans-paitaan

Ilveksen paidassa kuluneella kaudella kiekkoillut Aleksi Mustonen siirtyy Lahden Pelicansiin. 22-vuotias hyökkääjä on solminut lahtelaisseuran kanssa kahden vuoden sopimuksen.

Liukas hyökkääjä tuo Pelicansiin luisteluvoimaa sekä kiekollista taitoa. Keskushyökkääjän ja vasemman laitahyökkääjän tontilla viihtyvä Mustonen on Jokereiden kasvatti ja nuorten maailmanmestari. Ilvestä mies on edustanut edellisen neljän kauden ajan. Päättyneellä kaudella mies summasi ennätystehopisteensä Liigassa, kun 59 ottelussa pisteitä kertyi 12+16=28.

- Mustonen on erittäin taitava pelaaja ja nuoren hyökkääjän kehityssuunta on vahvasti ylöspäin. Pelicansissa miehelle on tarjolla kiekollista roolia ja mahdollisuus ottaa vielä yksi askel urallaan ja nousta Liigan johtavien pelaajien joukkoon, Pelicansin urheilutoimenjohtaja Janne Laukkanen kommentoi.

Pelicansin ensi kauden runko kasassa

Pelicansin ensi kauden runko on jo pitkälti kasassa.

Lahtelaisten takalinjoilla jatkavat Mikko Kousa, Stefan Lassen, Juha Leimu, Nico Manelius ja Roni Rukajärvi.

Tämän kauden hyökkääjistä ensi kaudella turkoosipaidassa nähdään Iikka Kangasniemi, Miska Siikonen, Kimi Koivisto, Antti Tyrväinen, Taavi Vartiainen, Hannes Björninen, Joonas Alanne, Aleksi Rekonen, Arttu Heikkinen, Henri Heino, Severi Lahtinen ja Artturi Toivola.

Maalivahdeista sopimus ensi kaudesta on ainoastaan Joona Voutilaisella.