Pelicansin ensi kauden joukkueen rakennus on hyvässä vaiheessa ja nyt on myös kannattajien aika lunastaa oma paikkansa Isku Areenan l" /> Pelicansin ensi kauden joukkueen rakennus on hyvässä vaiheessa ja nyt on myös kannattajien aika lunastaa oma paikkansa Isku Areenan l" />

Näe entistä parempi Pelicans omalta paikaltasi – hanki kausikortti nyt

Pelicansin ensi kauden joukkueen rakennus on hyvässä vaiheessa ja nyt on myös kannattajien aika lunastaa oma paikkansa Isku Areenan lehtereiltä. Petri Matikaisen johtaman kolmen vuoden projektin huipennus häämöttää ja odotukset ovat korkealla. Ensi kaudella kaukalossa tullaan näkemään entistä nopeampi ja parempi Pelicans.

Hankkimalla kausikortin hyvissä ajoin edesautat ensi kauden joukkueen rakennusta ja olet tärkeä palanen Pelicans-yhteisöä. Kuten mr. Pelicans Pasi Nurminen toteaa: "Uskokaa meihin, hyvä tästä tulee"

Pelicansin lipunmyyntitoimija vaihtuu, minkä johdosta kestotilauksena toimineet kausikortit uusiutuvat ensi kaudelle. Uudet ja tyylikkäämmät kortit toimitetaan uniikeissa koteloissa suoraan kotiovellesi.

Mitä aiemmin kausikorttisi hankit, sitä edullisemmin sen saat. Älä siis aikaile, vaan lunasta oma paikkasi heti tästä linkistä. http://fanikauppa.pelicans.fi/kausikortti/kausikor...

Kortin voit maksaa haluamallasi tavalla, esimerkiksi korottomalla osamaksusopimuksella Klarnan kautta. Nettifanikaupan lisäksi voit maksaa kausikorttisi Pelicansin toimistolla Isku Areenalla.

Mikäli olet jo maksanut ensi kauden kausikortin varausmaksun, saat lähiaikoina sähköpostiisi linkin, jonka kautta voit suorittaa koko maksun. Maksamalla istumapaikkakausikortin 5.5 mennessä sinut palkitaan lataamalla uuteen kausikorttiisi 20 euroa käyttörahaa, jolla voit suorittaa ostoksia Pelicansin Fanikaupassa tai Isku Areenalla.

Julkaisemme kausikorttien toimitusaikataulun lähempänä kauden alkua.