Lauantaina jättimäiset panokset – Arttu Lindeman nousee lavalle ottelun jälkeen

Pelicans kohtaa lauantaina runkosarjan viimeisessä kotiottelussaan Kärpät ja ottelun panokset ovat valtavat. Ottelun jälkeen Pelicans Aulassa esiintyy Emma Gaalassa vuoden artistina palkittu Arttu Lindeman.

Lauantaina Isku Areenalla Pelicans ja Kärpät ottavat mittaa toisistaan ja jaossa on tärkeät kolme pistettä. Lahtelaiset taistelevat kynsin ja hampain suorasta puolivälieräpaikasta Ässien ja nimenomaan Kärppien kanssa. Voittamalla lauantaina varsinaisella peliajalla varmistavat lahtelaiset ainakin sen, että oululaiset pysyvät sarjataulukossa Pelicansin takana.

Ottelun panokset ovat näkyneet myös lipunmyynnissä ja tällä hetkellä näyttääkin, että Pelicans saa tärkeään otteluun täyden Isku Areenan tuen. Lippuja on edelleen myynnissä, mutta varmistaakseen paikkansa katsomossa, kannattaa lippu hankkia etukäteen. Pelicans Ravintolat tarjoavat lisäksi 500. ensimmäiselle Isku Areenalle saapujalle ilmaiset makkarat.

Runkosarjan huipennuksen kunniaksi ottelun jälkeen Pelicans Aulassa esiintyy vastikään Emma Gaalassa vuoden artistina palkittu Arttu Lindeman. Keikan näkee ottelulipun hinnalla.