Karri Rämö vahvistaa Pelicansin maalivahtiosastoa | Pelicans

Maanantai 22.4. 18:30 VS.

Karri Rämö vahvistaa Pelicansin maalivahtiosastoa

Pelicansin maalivahtiosasto saa kovan luokan vahvistuksen, kun Karri Rämö liittyy joukkueen vahvuuteen tästä päivästä alkaen loppukauden kestävällä sopimuksella.

Kiekkoreippaan kasvatti debytoi Liiga-tasolla Pelicansin paidassa kaudella 2003-2004. Vuonna 2006 Rämö juhli SM-kultaa HPK:n riveissä ja seuraavalla kaudella Pohjois-Amerikkaan siirtynyt Rämö valittiin AHL:n All-Star-otteluun. Vuosi tästä eteenpäin Rämö juhli Suomen maajoukkueen paidassa MM-pronssia ja palattuaan Eurooppaan vuonna 2009 Rämö valittiin kahdella kaudella KHL:n All-Star-otteluun.

Maajoukkueen vakiotorjujiin kuulunut Rämö palasi Pohjois-Amerikkaan kaudella 2013-2014, jonka jälkeen hän vartioi Calgary Flamesin maalia kolmen kauden ajan. Calgaryn vuosina Rämön torjuntaprosentti oli heikoimmallakin kaudella kova 90,9. Tällä kaudella Rämö on pelannut kolme ottelua AHL-joukkue Toronto Marliesissa.

- Olen innoissani päästessäni taas pelaamaan ja haluan menestyä. Täällä valmentajat ja organisaatio ovat minulle tuttuja ja vaatimustaso on kova joka päivä, töitä tehdään ja mennään täysillä. Oma kuntoni on nyt myös hyvä ja teen töitä täysillä muiden mukana, Karri Rämö kertoo paluustaan Pelicansin paitaan.

- Meillä oli mahdollisuus vahvistaa joukkuetta maailmanluokan maalivahdilla, joka on tottunut menestymään, niin halusimme tarttua siihen. Rämö on kansainvälisen tason huippuvahti, joka tuo leveyttä meidän jo entuudestaan vahvaan maalivahtiosastoon. Meillä on nyt kolme hyvää maalivahtia, mikä on loistava tilanne, kun tavoitellemme tänä keväänä menestystä, Pelicansin urheilutoimenjohtaja Janne Laukkanen puolestaan kommentoi.

Rämö nähdään Pelicansin tolppien välissä torstaina, kun lahtelaiset kohtaavat kotiyleisön edessä Tapparan.

Hanki liput Tappara-otteluun tästä ja tule toivottamaan Karri tervetulleeksi kotiin.

Hanki Karri Rämön aito Pelicans-pelipaita nimikirjoituksella tästä.

Rämön sopimuksessa on NHL-pykälä, joka mahdollistaa maalivahdin siirtymisen Pohjois-Amerikkaan 1.3 saakka.