Isku Areenasta Katu-klubin päänäyttämö

Lahden Pelicans ja vajaan vuoden Lahdessa Mannerheimin kadulla toiminut musiikkitapahtumiin erikoistunut Katu-klubi alkavat tehdä tiivistä yhteistyötä.

Lahden Isku Areenasta tulee tulevaisuudessa Katu-klubin uusi päänäyttämö.

- Tapahtumapaikkana Isku Areena on aivan loistava, koska tämä on skaalattavissa niin monipuolisesti eri koko luokan tapahtumiin. Meille tämä mahdollistaa vielä aikaisempaa isommatkin jutut. Tietysti tämä on muutenkin loistava kumppanuus, joka tuo synergiaetua kahden paikallisen tapahtumatoimijan välille ja hyödyttää varmasti molempia osapuolia. Tosi innoissaan ja mielellään lähdetään tekemään, Katu-klubin perustaja Juha Muotka kommentoi.

Ensimmäiset Katu-klubin tapahtumat järjestetään Isku Areenalla jo elokuussa. Mannerheimin kadulta poismuuton myötä Katu-klubin tapahtumia voidaan järjestää jatkossa eri puolilla Lahtea, mutta isot tapahtumat keskittyvät Isku Areenalle.

Pelicansille jääkiekko-otteluiden ulkopuoliset tapahtumat Isku Areenalla ovat jo useamman vuoden olleet tärkeä osa kasvustrategiaa. Katu-klubi yhteistyö tukee tätä strategiaa loistavasti ja tuo toivottua monipuolisuutta Isku Areenan vauhdilla täyttyvään tapahtumakalenteriin.

- Katu-klubi on tuonut ja tuo Lahteen huikeita artisteja. Tämän yhteistyön kautta saamme nauttia niistä jatkossa Isku Areenalla ja pystymme jälleen näyttämään tämän uniikin areenan monipuolisuutta, kommentoi Pelicansin jääkiekko-otteluiden ulkopuolisista tapahtumista päävastuuta kantava Hanna-Mari Peiju.

- Tämä on jälleen yksi voimannäyte alueellisesta yhteistyöstä ja tukee meidän strategista laajentumista. Ottelut mukaan lukien Isku Areenalla järjestettävien tapahtumien määrä hipoo tällä kaudella jo sataa ja esimerkiksi pikkujoulukaudelle vapaana on enää yksittäisiä päiviä, Pelicans Ravintoloiden toimitusjohtaja Lauri Pöyhönen puolestaan kertoo.