Hae Subwaysta huikea combo-tarjous, tule ajoissa matsiin ja lunasta pala historiaa

Illan Sport-otteluun ja loppuihin tammikuun arkiotteluihin on Subwaylla huikea combo-tarjous, jota ei kannata jättää käyttämättä. 150 ensimmäiselle matsiin saapujalle on tänään Isku Areenalla tarjolla lisäksi pala historiaa.

Pelicans kohtaa tänään kello 18.30 Vaasan Sportin. Ottelua pääset seuraamaan edullisesti ja vatsa täynnä, kun saavut matsiin Subway-ravintolan kautta. Subway tarjoaa pettämättömän combon, joka pitää sisällään 30cm Pelicans-subin (American Steakhouse + pekoni), ison hanajuoman sekä ottelulipun illan matsiin. Koko lysti kustantaa ainoastaan 15 euroa!

150 ensimmäiselle otteluun saapuvalle on tänään lisäksi tarjolla pala historiaa. Isku Areenalla jaetaan nimittäin nopeimmille seuran vanhalla logolla varustettuja vintage-lippiksiä. Tuotteet alkavat olla viimeisiä vanhalla logolla varustettuja fanikamoja, joten nyt jos koskaan on aika lunastaa itselleen vielä pala historiaa.

Mikäli vatsa on täynnä, voit lunastaa kolme euroa normaalia halvemman istumapaikkalipun myös tästä linkistä ja saapua suoraan hallille jännittämään illan mielenkiintoista kiekko-ottelua.