Evelina - Honey By Pelicans DanceGirls

Pelicansin otteluissa yleisöä tanssikoreografioillaan viihdyttävät Dancegirlsit tekivät lahtelaisseuralle näyttävän tsemppivideon.

Videolla tytöt tanssivat Pelicansin yhteistyökumppanin M-Eazyn artistin Evelinan superhitin Honey tahtiin. Videon mahdollistivat Pelicansin yhteistyökumppanit Burger Mafia ja Askonalue sekä Santa Fe, jotka tarjosivat uniikit tilat videon kuvauksiin.

Tuotannosta ja ohjauksesta vastasi Mediatalo Esan tuotantoryhmä ja Pelicansin puolelta päävastuun videotuotannosta on kantanut mediatuottaja Samuli Kaikkonen.

- Meillä on Liigan näyttävimmät tanssitytöt, joille haluttiin antaa tämän videon kautta mahdollisuus esittäytyä myös suuremmalle yleisölle. Iso kiitos tytöille ja yhteistyökumppaneille, jotka mahdollistivat tämän videon. Toivottavasti pystymme jatkossakin tekemään myös tämän tyylisiä tuotantoja, Kaikkonen kommentoi.

Koreografiasta vastasi Pelicans DanceGirls -tytöt ja heidän vetäjänsä Jonna

- Huikea projekti mahtavalla porukalla sekä loistavaa oli saada tehdä upeiden ammattilaisten kanssa yhteistyötä. Näiden lahjakkaiden DanceGirls tanssijoiden kanssa oli ainutlaatuista tehdä tämä video ja on ollut hieno kausi Isku Areenalla. Tälläista lisää!