Arttu Heikkiselle sopimus Pelicansiin | Pelicans

Tiistai 2.4. 18:30 VS.

Arttu Heikkiselle sopimus Pelicansiin

Tällä kaudella 37 Liiga-ottelua lahtelaisten paidassa lainasopimuksella kiekkoillut Heikkinen jatkaa tämän sekä ensi kauden Pelicansissa.

Lahden Pelicans ja Heinolan Peliitat solmivat viime viikolla sopimuksen, joka pitää 23-vuotiaan laitahyökkääjän Arttu Heikkisen lahtelaisten riveissä loppukauden. Heikkisen kanssa on lisäksi tehty sopimus ensi kaudesta, joka sisältää myös option kaudesta 2018-2019.

Heikkinen sai loukkaantumisten myötä syksyllä mahdollisuuden murtautua Pelicansin kokoonpanoon ja on pitänyt paikastaan kiinni erinomaisilla otteillaan. Pääasiallisesti lahtelaisten nelosketjun laidassa hyökännyt 190-senttinen ja 95 kiloinen Heikkinen on tehnyt pelaamissaan 37 Liiga-ottelussa tehot 3+1.

- Liiga on ollut pitkään tavoitteena ja nyt ensimmäinen Liiga-sopimus taskussa, niin fiilikset ovat hyvät. Omasta mielestäni olen pystynyt parantamaan peliäni koko ajan ja se on tärkeintä. Toivon, että jatkossa pystyn lisäämään tehokkuutta ja pelaamaan entistä monipuolisemmin, Heikkinen kertoi ajatuksiaan sopimuksen synnyttyä.

- Heikkinen on erinomainen joukkuepelaaja, joka on mennyt kauden aikana valtavasti eteenpäin. Nuorella miehellä on kova halu kehittyä ja hän on valmis tekemään töitä sen eteen. Jo nyt hyvät otteet ovat poikineet paikan kokoonpanosta ja potentiaalia riittää vaikka mihin. Heikkinen on juuri sellainen tyyppi, jollaisia me haluamme joukkueeseen, Pelicansin urheilutoimenjohtaja Janne Laukkanen kommentoi.