KalPalle toinen kiinnitys Isku Areenan perjantai-illassa | Pelicans

Perjantai 26.4. 18:30 VS.

KalPalle toinen kiinnitys Isku Areenan perjantai-illassa

Pelicansin ja KalPan välisen neljännesfinaalisarjan toinenkin näytös venyi jatkoeriin. Vieraat olivat lopulta etevämpiä maalein 2-3.

Isku Areenan lauantai-illassa kävi nopeasti selväksi se, että pelin kuva tulisi muuttumaan sitten keskiviikkoisen Kuopion ottelun. Pelicans tuli taistoon valmiina ja sai ensimmäisen ylivoiman ajassa 2:44. Ylivoima jauhoi minuutin verran, kunnes Kimi Koivisto laukoi toisessa peräkkäisessä pelissä verkot tötterölle ja Pelicansin 1-0-johtoon.

KalPa pyrki kontrollilähdöillä ottamaan vauhtia pois kotijoukkueen pelissä – ja osittain siinä myös onnistui. Kuuden pelin maaliputkessa kiitävä kuopiolaisten Janne Keränen karkasi läpiajoon KalPan pelatessa ylivoimaa. Mikko Kousa joutui rikkomaan, tilanteesta vihellettiin rangaistuslaukaus, josta Keränen tasoitti pelin 1-1:een.

Toisessa erässä molemmille joukkueille vihellettiin neljä kaksiminuuttista. Rikkonainen erä oli kuopiolaismerkkinen, eikä kotijoukkue juuri tekopaikoille päässyt. KalPa siirtyi ajassa 26:45 johtoon Jesse Mankisen tulisella lämärillä. Osuma jäi kakkoserän ainoaksi.

Peli virtasi kuopiolaisten pussiin pitkään myös kamppailun kolmannessa erässä. Isku Areena räjähti huutoon kellojen näyttäessä aikaa 55:03. Vili Sopanen käänsi ylivoimalla syötön takatolpalle, josta Koivisto laukoi illan toisella maalillaan pelin 2-2:een.

Ratkaisu venyi keskiviikon tapaan jatkoeriin. Sitä ei tällä kertaa pelattu kuin reilut kaksi minuuttia, kun Keränen ratkaisi toistamiseen ylivoimalla voiton keltapaidoille.

Ottelusarja jatkuu lauantaina Kuopiossa sarjan ollessa KalPalle 2-0.