Liiga-Alumni All Star 2019

Liiga Alumni järjestää yhdessä Pelicansin kanssa historian kolmannen Alumni All Star –tapahtuman Lahden Isku Areenalla perjantaina 16.8.2019.

Tapahtuma alkaa perinteiseen tapaan Alumnin Tukisäätiön järjestämällä Tulevaisuusseminaarilla, jonka aiheena on tällä kertaa Ilmastonmuutos – uhka ja mahdollisuus. Seminaarin esiintyjälista on aikaisempien vuosien tapaan merkittävä.

Katso tarkempi tieto seminaarista linkistä (PDF)

All Star -ottelu Hämeen Alumnin ja Liiga Alumnin välillä on ohjelmassa kello 18.30. Molemmista joukkueista tulee löytymään sekä nykyisiä NHL-pelaajia että uransa lopettaneita legendoja. Hämeen Alumnin joukkue kasataan Lahden, Hämeenlinnan ja Tampereen pelaajista.

Katso tästä linkistä hurja tähtisikermä, joka varmuudella nähdään Isku Areenalla elokuun 16. päivä. Joukkueet täydentyvät vielä ennen tapahtumaa kovilla nimimiehillä.

Liiga Alumnin joukkue koostuu puolestaan muun Suomen pelaajista samalla periaatteella kun Hämeen joukkuekin. Joukkueisiin pyritään viime vuosien tapaan saamaan Suomen kaikki merkittävimmät NHL-pelaajat ja kiekkolegendat. Joukkueiden kokoonpanot ilmoitetaan lähempänä tapahtumapäivää.

Ottelu sisältää kaksi 20 minuutin erää. Kolmannen erän korvaa taitokilpailu.

Viime vuonna Rauman Alumni All Star -ottelussa Winnipeg Jetsin suomalaispelaajat olivat näkyvästi esillä. Lahdessa valokeilaan pääsee jälleen uusi NHL-seura, kun Liiga Alumni kutsuu paikalle kaikki Dallas Starsissa pelanneet suomalaispelaajat.

Liput

Liput tapahtumaan myy lippu.fi >>

Pääkatsomot A2, A3, A4, C1-425€
Päätykatsomot A1, A5, B1, B220€
Päätykatsomot D1, D215€
Seisomakatsomo9€

Aikataulu

 • Klo 12.00 Yritystapahtuma alkaa
 • Klo 13.00 Tulevaisuusseminaari, ilmastonmuutos, uhka ja mahdollisuus
 • Klo 17.00 Yleisötapahtuma alkaa Ilta-Sanomien isännöimä IS-foorumi
 • Klo 18.30 Alumni All Star -ottelu ja -taitokilpailu: Hämeen Alumni vs. Liiga Alumni


VIP-liput á 175 €

Lippu sisältää koko päivän ohjelman:

 • Ilmastoseminaari Lahti-hallissa
 • Seminaarissa keittolounas ja kahvitarjoilu
 • Alumni All-Star -ottelulippu huippupaikalta
 • VIP-passi ja pääsy Isku Areenan VIP-tilaan (Klubiravintola tai Lounge)
 • VIP-ruokailun ottelutapahtumassa
  ​​​​​​​

Erillinen yrityspaketti
Aitio, lounge ja klubiravintolan VIP-pakettien lisäksi nimikkopelaajan pelipaita nimikirjoituksineen ja mahdollinen aitiovierailu, tai yrityksen mainos haastattelusermiin ja yhteismainoksiin. Kummatkin +500 € erikseen.

Legendat julkaisuun koko sivun mainos
Koko 200 x 270 mm. Sisäsivu 1.200 €, sisäkannet 1.500 € ja ulkokansi 2.500 €

Lisätiedot: Petra Lahtinen 044 479 7070, petra.lahtinen@pelicans.fi

Vip-liput ja palvelut: Irene Wallin 044 748 0105 irene.wallin@pelicans.fi

Tapahtuman tuotto hyväntekeväisyyteen

Aiempien vuosien tapaan Lahden Alumni All Star -tapahtuman tuotto menee kokonaisuudessaan lasten ja nuorten kiekkoharrastuksen tukemiseen. Varat ohjataan järjestelyissä mukana olevan Alumnin Tukisäätiön rahastojen kautta tuen tarvitsijoille. Pieni osa tuotosta ohjautuu Liiga Alumnin kriisirahastoon, josta alumneja voidaan tukea heitä kohdanneissa kriisitilanteissa, muun muassa vakavien päihdesairauksien hoito-ohjelmassa.

Alumni All Star -ottelu on aiemmin järjestetty Raumalla ja Oulussa.

Uutena elementtinä Suomen Jääkiekkoleijonien aatelointi

Jääkiekkomuseo haluaa yhdessä Alumnin kanssa edistää entisten pelaajien huomioimista ja arvostusta sekä olla mukana merkittävän suomalaisen kiekkotapahtuman kehittämisessä. Jääkiekkoleijonien aatelointi tapahtuu Lahdessa ensimmäistä Alumni All Star –tapahtumassa. Aiemmin aateloinnit ovat tapahtuneet muun muassa Karjala-turnauksen yhteydessä.

Tapahtumassa jaetaan kaikille pääsylipun lunastaneille Alumnin tuottama Legendat-lehti, jossa on aateloitavien Jääkiekkoleijonien kattavat esittelyt. Legendat julkaisu ilmestyy Lahden All Star -tapahtumassa jo yhdeksännen kerran.

Suomalaisten NHL-pelaajien Alumni perustettu

Liiga Alumni on perustanut entisille ja nykyisille NHL-pelaajille tarkoitetun uuden paikallisalumnin. Suomalaisten NHL-pelaajien alumnin tehtävänä on kasata entiset ja nykyiset suomalaiset NHL-pelaajat yhteen ja toimia heidän asioidensa edistämiseksi.

NHL-pelaajien alumnin tarkoituksena on Alumni All Star -tapahtumassa tuoda suurelle yleisölle tunnetuksi suomalaisten NHL-pelaajien perinteitä ja saavutuksia entisessä WHA.ssa ja nykyisessä NHL:ssä. Uusin suomalainen Stanley Cup –voittaja pyritään tuomaan aina mestaruuden jälkeisessä Alumni All Star -tapahtumassa näkyvästi esille.

NHL-pelaajien alumnin yhtenä tärkeänä tehtävänä on myös toimia Alumni All Star -tapahtumien linkkinä entisten ja nykyisten NHL-pelaajien välillä ja kasata tapahtumien joukkueet.

Suomalaisten NHl-pelaajien Alumnin hallituksen puheenjohtajana toimii Jyrki Lumme. Hallituksen jäsenet ovat Esa Tikkanen, Teppo Numminen, Sean Bergenheim, Tony Salmelainen, Lauri Korpikoski, Leo Komarov ja Mikko Rantanen.

​​​​​​​