Keskiviikko 2.9. 18:30 VS.

Aitiot"Olemme tuoneet asiakkaitamme Pelicansin aitioihin jo usean vuoden ajan, ja aioimme tuoda jatkossakin. Aitioon on helppo tuoda asiakkaita, henkilökuntaa tai yhteistyökumppaneita huippu-urheilun ja tasokkaan viihteen pariin. Aitiopalvelu on aina heti vastaanotosta lähtien ystävällistä, yksilöllistä ja peliä ennen tai erätauolla on mukava nauttia herkullista ruokaa omassa rauhassa ja asiakkaiden kanssa keskustellen."

– Hans Martens, SEW-EURODRIVE Oy toimitusjohtaja

Yksityistä ylellisyyttä

Kiekkoelämyksiä kaupungin tasokkaimmissa tiloissa! Pelicansilla on ​11 aitiota. Aitiot ovat kooltaan 15-40 hengelle. Isku Areenan oma keittiö loihtii tasokkaat ruoat asiakastilaisuuksiinne. Aitiot ovat käytettävissä normaalisti 1,5 tuntia ennen peliä, ottelun aikana ja tunti pelin jälkeen (myös erikoisaikataulut mahdollisia, niistä sovittava etukäteen).

Tasokkaasti Isku Areenan aitiossa

Isku Areena tarjoaa hyvän jääkiekon ystäville mainion mahdollisuuden seurata Pelicansin otteluita ylellisen mukavasti ja tyylikkäästi – huippupaikoilta. Kaikki Isku Areenan aitiot sijaitsevat näkyvyydeltään loistavilla paikoilla.

Pelicans on sisustanut omat aitionsa eri teemoilla ja kaikki aitiot ovat toimivia, tasokkaita ja tyylikkäitä. Aitioissa on mainiot tilat yhdessäoloon ja vaikkapa neuvonpitoon. Voit vuokrata aition vaikka koko kaudeksi tai valitsemiisi yksittäisiin matseihin.

Palvelua omien toiveiden mukaan

Kun vuokraat aition, päätät itse, millaista tarjoilua sinne haluat. Ravintolamme kautta voit valita maukkaat sekä laadukkaat lämpimät ruoat, jälkiruoat ja juomat runsaiden vaihtoehtojen joukosta – tarpeiden ja tunnelmien mukaan. Tilaukset tulee tehdä neljä arkipäivää aiemmin, jotta toiveet ehditään toteuttamaan.

Rentoudu ja nauti!

Pelicansin aitioissa on vieraillut pelkästään tyytyväistä väkeä. Hyvää ruokaa ja juomaa sekä vauhdikasta jääkiekkoa. Tämä yhdistelmä on elämys niin vannoutuneelle kiekkokansalle kuin ensikertalaisille.


Tiedustelut ja tilaukset

VIP-Palvelut

Ota Yhteyttä:
0300 870 676 (puhelun hinta 0,34,-/min +pvm/mpm)
info@pelicans.fi

Varauksen voi perua veloituksetta 14 vuorokautta ennen ottelua. Mikäli varaus peruutetaan 8-13 vuorokautta ennen ottelua, veloitamme 50% aitiovuokrasta ja tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme täyden hinnan. Ryhmäkoon muutoksista voi ilmoittaa vielä 3 päivää ennen ottelua veloituksetta.

Aitiovuokra, otteluliput sekä tarjoilut veloitetaan ottelun jälkeen. Laskutusasiakkaillemme käytämme 14pv maksuehtoa. Vaihtoehtoisesti teillä on myös mahdollisuus maksaa paikan päällä.

Alla olevasta tilauslomakkeesta voitte tehdä ruoka-ja viinitilaukset aitioon.
HUOM! Ruoka-ja viinitilauksen tekeminen ei korvaa aitiovarausta. Aitiovarauksia tai tiedusteluita ei tätä kautta, otathan yhteyttä sähköpostitse.