Cheekin Valot Sammuu -konserttien Pelicans VIP-pakettien aikataulut ja menu

Suomen suosituimman artistin loppuunmyydyille jäähyväiskeikoille on vapautunut erä Pelicans VIP-paketteja.

Suomen suosituin artisti Cheek päättää uransa Lahden mäkimontussa 24. ja 25.8 järjestettäviin Valot Sammuu -jäähyväiskonsertteihin. Konsertit myytiin hetkessä loppuun, mutta Pelicansilla on vapautunut myyntiin omia VIP-paketteja, joiden kautta tämä ainutlaatuinen elämys on edelleen mahdollista kokea.

Pelicansin VIP-paketit sisältävät konserttilipun parhailta paikoilta B-katsomosta, erinomaisen ruokailun sekä etko- ja jatkobileet Isku Areenalla. VIP-paketin hinta on 149€.

VIP-paketteja on vapaana perjantain konserttiin. Lippuja on mahdollista ostaa ainoastaan Pelicans-toimistolta, joka on auki arkisin kello 10-16.

Huom. Pelicans VIP-paketit eivät vastaa konserttijärjestäjän omia VIP-paketteja, eivätkä näin ollen sisällä samoja etuisuuksia.

Aikataulut:

Klo 16.30 Isku Areenan ovet auki (DJ soittamassa)
Klo 17.00-19.30 Buffet-ruokailu Pelicans Aulassa
Klo 20.00 Cheekin esiintyminen alkaa (Konsertin järjestäjä suosittelee siirtymään konserttialueelle vähintään tunti ennen esityksen alkua)
Klo 22.30 Cheekin esiintymisen arvioitu loppumisaika

Keikan jälkeen Isku Areenan ovet ovat auki ja DJ soittaa jatkoilla musiikkia yön pikkutunneille tai niin kauan kuin menoa riittää. Isku Areenan jatkot ovat K-18, sen sijaan ennen konserttia ikärajaa ei ole.


Cheek VIP-menu:

Menu tämän linkin takaa

INFO:

Sisäänkäynti:

Pelicans VIP-pakettilaiset pääsevät Isku Areenalle aitiosisäänkäynnistä, joka sijaitsee jäähallin pitkällä sivulla hyppyrimäkien puoleisessa päädyssä. Sisäänkäynnin yläpuolella on kyltti: Aitioliput/Media

Isku Areenan samalla sivustalla sijaitseva Klubiravintola on auki kaikelle kansalle.

Pysäköinti:

Huomioithan, että konserttien vuoksi Lahdessa vallitsevat poikkeukselliset liikennejärjestelyt, eikä tapahtuma-alueen läheisyydessä ole parkkipaikkoja konserttivieraille. Suosittelemmekin jättämään autot Lahden keskusta-alueen parkkipaikoille. Takseilla on poikkeuslupa kuljettaa konserttivieraita Isku Areenan taksitolpalle.


Rannekkeenvaihto:

Konserttiliput vaihdetaan rannekkeisiin, mutta järjestäjä ei ole vielä tiedottanut, missä rannekkeenvaihto tapahtuu. Pelicans pyrkii neuvottelemaan VIP-vieraidensa liput vaihdettavaksi rannekkeisiin suoraan Isku Areenan sisäänkäynnillä. Tästä lisätietoa heti asian ratkettua.

Aitio illaksi:

Pelicans vuokraa Isku Areenan aitioita koko illan ajaksi hintaan 200e. Aitiovuokraan kuuluu ruokatarjoilu katettuna suoraan aitioon ja vältät myös juomajonot nauttimalla virvokkeita aition omasta jääkaapista. Juomat veloitetaan erikseen.

Lisätietoja ja varaukset: Irene Wallin – 044 748 0105 – irene.wallin@pelicans.fi