Uusimmat videot

TUOREIMMAT UUTISET

Pelicansin valmennusryhmä kaudella 2020-21: Tommi Niemelä, Tuomo Kärki, Juha Nakari, Jesse Welling, Jussi Silander ja Toni Pasuri.

Pelicansin valmennusryhmä kaudella 2020-21

Tommi Niemelän johtamaan valmennusryhmään kuuluvat päävalmentajan lisäksi Jesse Welling, Jussi Silander, Toni Pasuri, Tuomo Kärki ja Juha Nakari.

Lue lisää


Alexandr Ovetshkinia seuranneella Leevi Tukiaisella on takana paljon tunteja laukaisutreenien parissa. (Kuva: Tomi Natri)

Pelicansin liigatulokkaan ura eteni viime kaudella vauhdilla, johon maaliahne hyökkääjä ei olisi itsekään uskonut - ”Unelmien täyttymys”

Lahtelaishyökkääjä Leevi Tukiaisen nousu A-nuorista Mestiksen kautta Liiga-kaukaloihin on viime kauden hienoimpia lahtelaistarinoita.

Lue lisää


Pääkaupunkiseudulla nuoruusvuotensa viilettänyt Aleks Haatanen on löytänyt Lahdesta oivan kodin kiekkouransa rakentamiseen. (Kuva: Tomi Natri)

Vantaan rivitalolähiön pihapeleistä Liigaan ponnistaneella Haatasella on kova palo nousta parrasvaloihin - ”Luistelusta ja taidosta ei pitäisi jäädä kiinni”

Aleks Haatanen on mielenkiintoinen jokerikortti tulevan kauden lahtelaishyökkäyksessä. NHL:n venäläistähteen samaistuvan mailataiturin pelipaikka vaatii kuitenkin ison päivätyön, sillä Pelicansin laituriosastolle on tunkua.

Lue lisää


Pelicansin toiminta Wise-järjestelmällä

Kokonaisvaltainen ratkaisu asiakkuudenhallintaan, myyntiin, markkinointiin ja taloushallintoon. Kaikki helppokäyttöisesti samassa järjestelmässä, samoilla logiikoilla ja käyttäjätunnuksilla. Tutustu järjestelmän osa-alueisiin!

Lue lisää