Suosituimmat

​Sulak solmi NHL-tulokassopimuksen – Pelaa ensi kauden Lahdessa
25.5.2017

Tshekkipuolustaja Libor Sulak on tehnyt kaksivuotisen tulokassopimuksen Detroit Red Wingsin kanssa.

​Uusia juniorisopimuksia – harjoitusottelut julki
18.5.2017

Juniorisopimukset on tehty nuorten hyökkääjien Roope Mäkitalon ja Miika Tiihosen sekä puolustajista Toni Hannukkalan ja Jarkko Pynnösen kanssa.

Mestiksen viime kauden ykköspakki kääntää urallaan uuden sivun – ”Liiga ollut selkeä tavoite”
16.5.2017

Kaksi kautta kestäneen Mestis-taipaleensa SaPKon kanssa mestaruuteen päättänyt Casimir Jürgens tuo jo ennestään laadukkaaseen Pelicans-puolustukseen lisää kiekollista osaamista. Hän kertoo liigatasolla pärjäämisen olevan itsestä kiinni.

Mustonen tuo Pelicansiin vauhtia ja ratkaisuvoimaa – ”Haluan olla johtava pelaaja”
9.5.2017

Kahden vuoden sopimuksen lahtelaisseuran kanssa solminut Aleksi Mustonen on profiililtaan nyky-Pelicansin näköinen pelaaja. Liukasliikkeinen veijari tavoittelee joukkueesta isoa ruutua.

Tshekkipuolustaja Libor Sulak vahvistaa Pelicansin takalinjoja
13.4.2017

Pelicansin puolustusosasto vahvistuu ensi kaudeksi tshekkiläisellä Libor Sulakilla. 23-vuotias puolustaja siirtyy lahtelaisseuraan kahden vuoden sopimuksella Itävallan korkeimmalla sarjatasolla pelaavasta tshekkiläisseura Orli Znojmosta.

Libor Sulak Tshekin MM-joukkueeseen
2.5.2017

Pelicans-puolustaja Libor Sulak nähdään Tshekin MM-joukkueessa Pariisin MM-kisoissa.

Juha Rantasila palkinto Juha Leimulle toistamiseen
3.5.2017

Pelicans-puolustaja Juha Leimu voitti toistamiseen Suomen Jääkiekkoilijat ry:n myöntämän Juha Rantasila -palkinnon.

Pelaamaan nuoriin Pelikaaneihin?
31.3.2017

Try-out-tapahtumaan aikaa ilmoittautua ensi keskiviikkoon.

A-nuorilla plus-merkkinen kausi – seuraavaan valmistautuminen alkaa välittömästi joukkueen rakennuksella
27.3.2017

Pelicansin A-nuorten kausi tuli päätökseen toissa viikonloppuna, kun lahtelaisryhmä joutui taipumaan runkosarjan voittaneelle HPK:lle toisella pudotuspelikierroksella voitoin 1-3. Uuteen kauteen valmistautuminen alkaa samantien.

Mestiksen mestarijoukkueen ykköspakki Pelicansiin
19.4.2017

SaPKon paidassa Mestiksen mestaruutta upean kauden päätteeksi juhlimaan päässyt Casimir Jürgens siirtyy ensi kaudeksi Lahden Pelicansiin.

Janne Juvonen ja Roope Elimäki jatkavat Pelicans-paidassa
18.4.2017

Viime kauden runkopelaajiin kuuluneiden Janne Juvosen ja Roope Elimäen lisäksi myös maalivahti Joonas Harald jatkaa Pelicansissa.

Junior-Pelicans ry
9.5.2016

Päijät-hämäläiset jääkiekkoseurat ovat 20.4.2016 perustaneet Junior-Pelicans rekisteröidyn yhdistyksen. Uusi seura toimii perustajaseurojensa kattojärjestönä, ja jäseninä ovat näinollen seurat. Uusi seura tulee yhdistämään seurojen urheilutoimintaa, joten JuniorPelicans toiminnassa on mukana n. 1300 lisenssipelaajaa.

Karri Rämö vahvistaa Pelicansin maalivahtiosastoa
14.2.2017

Pelicansin maalivahtiosasto saa kovan luokan vahvistuksen, kun Karri Rämö liittyy joukkueen vahvuuteen tästä päivästä alkaen loppukauden kestävällä sopimuksella.

Näe entistä parempi Pelicans omalta paikaltasi – hanki kausikortti nyt
27.4.2017

Pelicansin ensi kauden joukkueen rakennus on hyvässä vaiheessa ja nyt on myös kannattajien aika lunastaa oma paikkansa Isku Areenan lehtereiltä. Petri Matikaisen johtaman kolmen vuoden projektin huipennus häämöttää ja odotukset ovat korkealla. Ensi kaudella kaukalossa tullaan näkemään entistä nopeampi ja parempi Pelicans.

Nuorten maailmanmestari Aleksi Mustonen Pelicans-paitaan
6.4.2017

Ilveksen paidassa kuluneella kaudella kiekkoillut Aleksi Mustonen siirtyy Lahden Pelicansiin. 22-vuotias hyökkääjä on solminut lahtelaisseuran kanssa kahden vuoden sopimuksen.

​Lahden Pelicans nähdään tulevaisuudessa myös salibandyparketeilla
10.3.2017

Lahden Pelicans ja Päijät-Hämeen Salibandyseura ovat sopineet yhteistyöstä, minkä myötä PHSB on tulevaisuudessa osa Pelicansia. Salibandyjoukkueiden nimi sekä logo muuttuvat yhteneviksi tähän asti jääkiekon erikoisseurana toimineen Lahden Pelicansin kanssa. Muutos astuu voimaan vaiheittain 1.5.2017 alkaen.

E Joronen Oy
16.6.2015
Pelicansin organisaatioon myynti- ja tapahtumaosaamista
8.3.2017

Lahtelainen monitoimiosaaja Hanna-Mari Peiju vahvistaa tulevaisuudessa Pelicansin organisaatiota. Naisen tehtävänkuvaan lahtelaisseurassa kuuluvat asiakkuudet ja tapahtumat.

WE ARE LTI – Lahden kulttuuritarjonnan uusi tulokas
30.11.2016

WE ARE LTI on ensimmäistä kertaa 1.4.2017 Lahden Isku Areenalla järjestettävä jäähallikonsertti, jonka esiintyjäkattaus rakentuu Suomen ykkösrivin artisteista ja paikallisväristä.