Seuraava kotiottelu: Osta lippuja
Pelicans – KooKoo 20.10.2017 klo 18:30

Pelaamaan nuoriin Pelikaaneihin?

31.3.2017
Pelaamaan nuoriin Pelikaaneihin?

Hannes Björninen on yksi monista Pelicansin liigamiehistöön oman junioripolun kautta nousseista.

Try-out-tapahtumaan aikaa ilmoittautua ensi keskiviikkoon.

Pelicansin A-nuorten ensi kauden joukkueen rakennus on alkanut. Viikon päästä Isku Areenalla järjestetään try out-tapahtuma organisaation ulkopuolelta Pelicansin A-nuoriin kaudelle 2017-2018 pyrkiville pelaajille. Tapahtuma on kaksipäiväinen ja pidetään Isku Areenalla alkaen perjantaina 7.4. klo 16:00. Lauantaina aloitetaan klo 10:00 ja tapahtuma päättyy klo 18:00 mennessä.

Mikäli pelaaminen Pelicansin A-nuorissa kiinnostaa on try out -tapahtumaan mahdollisuus ilmoittautua sähköpostitse osoitteeseen vesa.petaja@pelicans.fi. Ilmoittautumisia otetaan vastaan keskiviikkoon 5.4. asti.