Seuraava kotiottelu: Osta lippuja
Pelicans – KooKoo 20.10.2017 klo 18:30

Onko ystäväsi, työkaverisi tai perheenjäsenesi Lahen turkoosein?

15.3.2017
Onko ystäväsi, työkaverisi tai perheenjäsenesi Lahen turkoosein?

Kevät ja tosipelit ovat täällä, joten nyt eletään lätkäfanin parasta aikaa. Lahessa etsitään lähialueen kovinta Pelicans-fania, jonka liigajoukkueen pelaajat haluavat yllättää ensi viikolla kahdella ottelulipulla kevään jännitysnäytelmiin.

Löytyykö sinun lähipiiristäsi joku joka uskoo turkoosiin kevääseen ja Pelicansiin? Ilmianna hänet maanantaihin 20.3 mennessä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen jesse.pyykko@pelicans.fi.

Otsikoi viestisi Lahen Turkoosein ja kerro lyhyiden perustelujen kera, kenet Pelicans-pelaajien pitäisi yllättää ensi viikolla. Mainitse viestissä ainakin henkilön nimi, ikä ja mistä hänet tavoittaa tiistai-torstai-akselilla kello 10-16.