Kausikortti on Maksukortti

Pelicans-kausikorttisi on muuttunut entistä monipuoliseksi: nyt sitä voi käyttää Isku Areenalla myös maksukorttina. Kausikortilla maksaminen on vaivatonta ja nopeaa – ja säästää erätauoilla kallisarvoista aikaa. Aseta vain kassalla kausikorttisi lukulaitteen päälle ja ostoksesi veloitetaan kortiltasi. Korttia ei ole välttämätöntä ottaa edes ulos lompakosta.

Lataa rahaa kortillesi ja säästä aikaa erätauolla.

Miten muutan kausikorttini maksukortiksi?

Vanhassa kausikortissasi on maksukorttivalmius jo valmiina. Sinun tarvitsee ainoastaan ladata rahaa kortille, jotta pääset hyödyntämään kortin maksuominaisuutta. Rahaa kortille voi ladata Ravintola Lämärissä ja Pelicansin toimistolla Isku Areenalla.

Missä voin kortilla maksaa?

Isku Areenalla on kuusi maksupistettä, joissa kausikortilla voi maksaa. Pisteet sijaitsevat Lämärissä, Klubiravintolassa, Isku Areenan aulassa ja Pelicansin Fanikaupassa. Nämä kassat tunnistat Kausikortti on nyt maksukortti -tunnuksesta.

Miksi maksaisin kausikortilla?

Kausikortilla maksaminen on nopeampaa kuin käteisellä tai pankki-/luottokortilla maksaminen. Ja kun maksu sujuu nopeammin, kuluu erätauoilla jonoissa vähemmän aikaa. Kausikortin käyttö maksukorttina korvaa myös muiden maksuvälineiden tarpeen otteluissa. Tämä on kätevää esimerkiksi lapsille.

Mitä kustannuksia kausikortilla maksamisesta aiheutuu?

Kausikortin käyttö maksuvälineenä ei aiheuta lisäkustannuksia.