Seuraava kotiottelu: Osta lippuja
Pelicans – KalPa 30.9.2017 klo 17:00

Kausi 2006-2007

Päävalmentaja: Hannu Aravirta

Joukkueen kapteenit: Erik Kakko (C) ja Toni Koivunen sekä Jarkko Glad (A)

Pelicansin kokoonpano uudistui jälleen hieman ennen kauden 2006-2007 alkua. Hyökkääjävahvistuksiksi tulivat lahtelaisena paluumuuttajana Marko Jantunen Jokereista ja Leo Komarov edellisellä kaudella hopeaa saavuttaneesta Ässistä. Jantunen oli Matias Lopin kanssa joukkueen paras pistemies runkosarjassa: molemmat tekivät 41 pistettä. Lisäksi kesken kauden Pelicans hankki maalintekijäksi kanadalaisen Patrick Yetmanin, joka tekikin 35 runkosarjaottelussa kohtuullisen hyvät tehopisteet 15+10. Uudeksi ulkomaalaispuolustajaksi puolestaan tuli tshekkiläinen Jiri Hunkes Lukosta. Hän kuitenkin pelasi vain 13 ottelua runkosarjassa (tehopisteet 2+2 ja +/- -lukema -4). Pelicans sai myös pitää puolustuksessaan Tapparasta lainassa olleen Anssi Salmelan.

Pelicans onnistui kauden paremmin kuin pitkään aikaan. Joukkue pääsi pudotuspeleihin runkosarjan kymmenentenä. Niin sanotulla säälipudotuspelikierroksella vastaan tuli vanha tuttu TPS. Pelicans onnistuikin ottamaan revanssin aikaisempien kausien pudotuspeleistä ja pudotti turkulaiset jatkosta voitoin 2-0.

Puolivälieräsarjassa Pelicans sai vastaansa runkosarjan voittaneen Oulun Kärpät. Paras seitsemästä -ottelusarjassa Kärppien rutiini oli kuitenkin Pelicansille liikaa ja oululaiset menivät välieriin voitoin 4-0. Pelicansin parhaita pistemiehiä pudotuspeleissä olivat Marko Jantunen (1+2), Anssi Salmela (1+1), Toni Koivunen (0+2), Matias Loppi (0+2), Patrick Yetman (1+1) ja Tuomas Santavuori (2+0). Myös maalivahti Antti Niemi oli tärkeässä roolissa, sillä hänen torjuntaprosenttinsa oli pudotuspeleissä loistava 95,1. Päästettyjen maalien keskiarvokin oli erittäin hyvä 1,46.