Seuraava kotiottelu: Osta lippuja
Pelicans – KalPa 30.9.2017 klo 17:00

Kausi 2002-2003

Päävalmentaja: Petteri Hirvonen

Joukkueen kapteenit: Toni Koivunen (C) ja Jan Latvala sekä Jari Kauppila (A)

Kaudeksi 2002-2003 Pelicans koki merkittäviä muutoksia, kun sekä monivuotinen päävalmentaja Kari Eloranta että monet runkopelaajat kuten Mikko Peltola ja Tommi Turunen vaihtoivat maisemaa. Myös joukkueen runkopuolustajiin kuuluneet Mika Niskanen, Kalle Koskinen ja Veli-Pekka Laitinen lähtivät edellisen kauden päätyttyä muualle. Joukkueen päävalmentajaksi vaihtui Kari Elorannan kakkosmiehenä aikaisemmin toiminut Petteri Hirvonen.

Uusina miehinä joukkueeseen liittyivät paluumuuttajana sentteri Jari Kauppila, itävaltalaishyökkääjä Oliver Setzinger, laitahyökkääjä Olli Julkunen, sentterit Tomi Hirvonen ja Teemu Sainomaa, kesken kauden hankittu latvialaishyökkääjä Grigorijs Pantelejevs sekä laitahyökkääjät Tomi Mustonen ja Toni Mäkiaho. Uusia puolustajia olivat tshekkiläinen Martin Cech, Jermu Pisto, Tero Paappanen ja Jaako Niskavaara.

Uutena maalivahtina kauden aikana Pelicansissa pelasi Tapparasta vuokrattu Sasu Hovi, joka pelasi seitsemän ottelua runkosarjassa. Muutoin maalivahteina jatkoivat Pasi Kuivalainen ja Mikko Rämö.

Urheilullisesti kausi 2002-2003 oli Pelicansille pettymys eikä joukkue onnistunut pääsemään pudotuspeleihin kolmannella peräkkäisellä SM-liigakaudella. Pelicans oli runkosarjan 12:s ja jäi 36 sarjapisteeseen. Joukkueen paras maalintekijä oli sentteri Jani Keinänen 12 maalillaan ja paras pistemies Jari Kauppila tehoilla 9+20.