Seuraava kotiottelu: Osta lippuja
Pelicans – SaiPa 22.9.2017 klo 18:30

Aitiot

"Olemme tuoneet asiakkaitamme Pelicansin aitioihin jo usean vuoden ajan, ja aioimme tuoda jatkossakin. Aitioon on helppo tuoda asiakkaita, henkilökuntaa tai yhteistyökumppaneita huippu-urheilun ja tasokkaan viihteen pariin. Aitiopalvelu on aina heti vastaanotosta lähtien ystävällistä, yksilöllistä ja peliä ennen tai erätauolla on mukava nauttia herkullista ruokaa omassa rauhassa ja asiakkaiden kanssa keskustellen."

- Hans Martens, SEW-EURODRIVE Oy toimitusjohtaja

Yksityistä ylellisyyttä

13 aitiota. Aitiot ovat kooltaan 10-40 hengelle. Kiekkoelämyksiä kaupungin tasokkaimmissa tiloissa! Hyvää ruokaa ja juomaa. Isku Areenan oma keittiö loihtii tasokkaat ruoat asiakastilaisuuksiinne. Aitiot käytettävissä normaalisti 1,5 tuntia ennen peliä, ottelun aikana ja tunti pelin jälkeen (myös erikoisaikataulut mahdollisia, sovittava etukäteen).

Tasokkaasti Isku Areenan aitiossa
Isku Areena tarjoaa hyvän jääkiekon ystäville mainion mahdollisuuden seurata Pelicansin otteluita ylellisen mukavasti ja tyylikkäästi – huippupaikoilta. Kaikki Isku Areenan aitiot sijaitsevat näkyvyydeltään loistavilla paikoilla.

Pelicans on sisustanut omat aitionsa eri teemoilla ja kaikki aitiot ovat toimivia, tasokkaita ja tyylikkäitä. Aitioissa on mainiot tilat yhdessäoloon ja vaikkapa neuvonpitoon, aitioihin pääset 1,5 tuntia ennen ottelun alkua ja tarvittaessa aiemminkin. Voit vuokrata aition myös vaikka koko kaudeksi tai valitsemiisi yksittäisiin matseihin.

Palvelua omien toiveiden mukaan
Kun vuokraat aition, päätä itse, millaista tarjoilua sinne haluat. Ravintolamme kautta voit valita maukkaat sekä laadukkaat lämpimät ruoat, jälkiruoat ja juomat runsaiden vaihtoehtojen joukosta – tarpeiden ja tunnelmien mukaan. Tilaukset tulee tehdä neljä arkipäivää aiemmin, jotta toiveet ehditään täyttää.

Rentoudu ja nauti!
Pelicansin aitioissa on vieraillut pelkästään tyytyväistä väkeä. Hyvää ruokaa ja juomaa sekä vauhdikasta jääkiekkoa. Tämä yhdistelmä on elämys niin vannoutuneelle kiekkokansalle kuin ensikertalaisille.

FAKTAA:
13 aitiota:

10 hengen aitio (1 kpl)
15 hengen aitiot (7 kpl)
20 hengen sauna-aitio (1 kpl)
22 hengen aitiot (2 kpl)
25 hengen aitio (1 kpl)
40 hengen aitio (1 kpl)

Aukiolo: Ottelupäivinä 1,5 tuntia ennen peliä, koko ottelun ajan ja tunnin ajan pelin jälkeen.
Tarjoilut: Tarjoilut tilataan ravintola(at)pelicans.fi. Erityisruokavaliot on hyvä ilmoittaa etukäteen tilauksen yhteydessä. A-oikeudet.

Aition ruokalista tästä->

Hinnat runkosarjassa 2016-2017: Aitiohinnat sisältävät aitiovuokran. Liput veloitetaan henkilömäärän mukaan. Aitiolippu á 23€.

Hintoihin lisätään voimassa oleva arvonlisävero.

15 hengen aitio Alk. 1000,00 EUR (+alv) / ottelu
20 hengen aitio (sauna-aitio) Alk. 1200,00 EUR (+alv) / ottelu
22 hengen aitio Alk. 1400,00 EUR (+alv) / ottelu
25 hengen aitio (Sijainti Lämärin vieressä) Alk. 1000,00 EUR (+alv) / ottelu
40 hengen aitio Alk. 1400,00 EUR (+alv) / ottelu

TIEDUSTELUT:

[form: Varaa aitio]

tai ole yhteyksissä: Irene Wallin (irene.wallin@pelicans.fi, 044-748 0105)

Varausten peruutukset veloituksetta 14 arkipäivää ennen ottelua. 5-13 arkipäivää ennen tapahtuneista peruutuksista veloitamme 50 % aitiovuokrasta ja tämän jälkeen täyden hinnan.